CCM- Kiekkokoulun järjestämä leiri on tarkoitettu v. 2004-2010 syntyneille junioreille, joita mukaan mahtuu 90. Leirin ajankohta on 1.-5.7.2019 Kiteellä.

Jää- ja oheisharjoittelun tarjoaa Hutsin urheilukeskus monipuolisine urheilumahdollisuuksineen. Ammattitaitoiset ohjaajat takaavat laadukkaan valmennuksen, jolla pyritään kehittämään niin jääkiekollisia kuin sosiaalisiakin taitoja ja pitämään samalla hauskaa yhdessä! Kiekkokoulussamme otamme huomioon myös maalivahtijuniorit kokeneiden maalivahtivalmentajien avulla. Vuosittain meillä on ollut mukana 4-8 tyttöä ja toivotamme uudetkin tytöt tervetulleiksi mukaan!

Leiriläiset majoittuvat Kiteen Evankelisella Kansanopistolla, joka sijaitsee n. kilometrin päässä Hutsin urheilukeskuksesta. Opistolla majoittaudumme samassa pihapiirissä olevaan kolmeen eri rakennukseen ryhmien mukaan. Jokaisen ryhmän mukana majoittautuu ryhmän ohjaajat. Leiriäidit yöpyvät nuorimman ryhmän kanssa samoissa tiloissa. Opistolla on myös uima-allas, suomalainen- sekä höyrysauna, joiden käyttö on ollut suosittua! Opistolla voi pelata myös pingistä, ilmakiekkoa, sulkapalloa ja leirin ajan etupihalla on suosittu sählykaukalo. Huoneet ovat 2-6 hengelle ja keskitalon huoneissa on myös oma suihku. Leiriäidit huolehtivat leiriläisten mahdollisista erityistarpeista (koti-ikävätapaukset, lääkitys ym.) Lisätietoja antaa Hanna Valtonen p. 044 309 1711. Ilmojen niin vaatiessa kulkeminen opistolta jäähallille hoidetaan minibussin avulla. Jäähallilla on mahdollista teroituttaa luistimet pientä maksua vastaan leirin huoltajalla "Porge-Vaarilla".

Sunnuntai-iltana saapuneiden lisämajoitusvuorokausi mahdollisine juna-asema hakemisineen/viemisineen, sunnuntain päivällinen, iltapala ja maanantain aamupala maksavat yhteensä 25 euroa lisää leirihintaan.

Vuoden 2019 leiriohjelma julkaistaan tällä sivustolla toukokuussa 2019, jolloin tarkennetaan vielä mm. ensimmäisen päivän vanhempien infon kellonaika (kesto n. 30 min) sekä viimeisen leiripäivän peliohjelma että ryhmäkohtainen päättäjäisten kellonaika. Ryhmäkohtaiset tarkemmat aikatauluprintit jaetaan vanhemmille infossa sekä ne löytyvät jäähallin ilmoitustaululta ja ccm-kiekkokoulun Facebook-ryhmässä kuvina.

Vanhempien vierailut: Leirin aikana vanhemmat voivat seurata jää- ja oheisharjoituksia Hutsin jäähallilla, opiston majoitusalue rauhoitetaan vain leiriläisille. Perjantaina aamupäivällä pidetään leiripelit ja vanhemmat ovat tervetulleita kannustamaan!

HUOM! Leiriläiset jättävät kännykkänsä lataukseen oman kerroksensa ohjaajalle "kännykkäparkkiin" ensimmäisen päivän päivällisen jälkeen, jotta saamme rauhoitettua nukkumaan menon ajoissa. Leiriäidit auttavat nukahtamisvaikeuksissa ja koti-ikävätapauksissa. Kännykkättömät päivät auttavat lasta pääsemään paremmin ryhmään mukaan, sillä kotisoitot voivat aiheuttaa turhan koti-ikävän tai kännykällä muuten pelattaisiin omassa sängyssä liian myöhään. Leiriläisiin saa tarvittaessa yhteyden leiriäiti Hanna Valtosen kautta p. 044 309 1711. Leiriläisten päivittäinen soittoaika on oman ryhmän mukaan päivällisen jälkeen n. 17-19, tällöin soitot tehdään vatsa täynnä ja oman halun mukaan. Ohjaajat ja leiriäidit arvioivat tilanteen ja lapsen edun mukaisesti, jos päädymme soittamaan huoltajille muina aikoina. Kännykkä otetaan mukaan kännykkäparkista perjantaiaamuna samalla kun huoneet tyhjennetään ja tavarat pakataan ennen leiripelejä. Tarkoituksena on siis luoda reilu ja rauhallinen kännykkähäiriötön leiri, niin leiriläisille, ohjaajille kuin vanhemmillekin.

Ilmoittautuminen

HUOMIO! Leirille voi ilmoittautua netissä (vasemmalla valikossa on linkki ilmoittautumislomakkeeseen) tai soittamalla kansanopistolle: 0400 956 090 /vaihde tai 040 592 8923 /Päivi.

Leirin hinta

Leirin hinta on 460 euroa. Hintaan sisältyy: majoitus, ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala), jääharjoitukset, CCM-tuotepaketti, ympärivuorokautinen valvonta, leiriäitien palvelut, vakuutus ja oheisohjelma. Leirikirje ja -maksu tulee ilmoittautuneille sähköposteihin (kotiin) kesän alussa. Peruuntumistapauksissa leirimaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan.