CCM-kiekkokoulua ei valitettavasti järjestetä kesällä 2021 koronapandemian takia. Haluamme taata leiriläistemme turvallisuuden, ja joudumme perumaan leirin. Pahoittelemme leirin perumisesta aiheutuvaa haittaa. Palaamme asiaa syksyllä 2021.

Tervetuloa CCM-Kiekkokoulun sivuille! Kiekkoleiri on tarkoitettu v. 2005-2011 syntyneille junioreille, joita mahtuu mukaan 70-80 riippuen huonejaoista. Laadukkaan ohjauksen turvaamiseksi leiriläiset jaetaan ryhmiin. Kuusitoista aiempaa onnistunutta leirikesää takaavat laadukkaan leirin, jossa kiekollisten ja oheistaitojen kehittymisen lisäksi painotamme hyvää leirihenkeä! Kiekkoleiri jatkaa toivomusten mukaisesti samalla hyväksi todetulla monipuolisella ohjelmarungolla ja oheistoiminnalla.

Panostamme leiriläisten hyvinvointiin ja tavoitteenamme on olla viihtyvyydeltään Suomen paras kiekkoleiri! Ohjaajat ja leiriäidit huolehtivat leiriläisten hyvinvoinnista, joten leiri sopii hyvin myös ensileiriksi. Ohjaajat ja leiriäidit majoittuvat samoissa tiloissa leiriläisten kanssa ja näin taataan rauhalliset leiriyöt ja jaksaminen leirin aikana. Pitkämatkalaisten on mahdollista tulla leiripaikalle jo sunnuntaina, jolloin haemme leiriläiset juna-asemalta ja viemme paluujunaan perjantaina. Lisämaksu majoituksesta, mahdollisesta juna-asemakuljetuksesta, päivällisestä, iltapalasta ja aamupalasta 25 €. Jos leiriläisen muu perhe haluaa majoittautua leirin ajaksi Kiteen seudulle, katso: www.kitee.fi tai googlaa "majoitus kitee" niin löydät lisää tarjontaa. Junalla leirille tuleminen on erittäin kätevää ja moni tuleekin pääkaupunkiseudulta (matka noin 4 h), joten suosittelemme junan käyttöä lämpimästi! Leirillämme treenaavat myös tytöt, joten toivotamme uudetkin tytöt tervetulleiksi mukaan!

Jos viihdytettävänä on leiriläisen sisaruksia, niin suosittelemme Kiteen eläinpuistoa ja Pajarinhovin uutta vesipuistoa Aquaparkia, jossa on lämpimät lastenaltaat ja liukumäet.

Leirin ohjaajina toimivat tutut juniorivalmentajat sekä ammattipelaajat, joiden vuosien kokemus jääkiekkoleireistä takaa laadukkaan ohjauksen. Leirillämme antavat oman panoksensa myös vierailevat kiekkoilijat! kts. valikosta "ohjaajat".

Löydät meidät myös Facebookista nimellä "CCM-Kiekkokoulu". Tervetuloa keskusteluun mukaan! Olemme nimellä "ccmkiekkokoulu" Instagrammissa!

Kiteen Evankeliselle kansanopistolle löydät täältä.

Tomek Valtonen ja Raitamon Make


Kuvia vuodelta 2008

Kuvia vuodelta 2007

Kuvia vuodelta 2006

Kuvia vuodelta 2004